top of page

Boka din terapeut

Hos oss arbetar utbildad och diplomerad personal. Vi hjälps åt för att uppnå maximalt resultat för våra kunders.  Vi som jobbar här är medlemmar i Svenska Osteopatförbundet. 

Hos oss finns också en Postural tränare. Postural träning består av unika träningsövningar och metoden har hjälpt människor att bli fri från smärta. 

Det går bra att boka tid vi Boka Direkt eller kontakta oss på telefon eller mail. Ibland kan vi

erbjuda tider som inte syns på bokningskalendern så skicka gärna iväg en förfrågan om annan tid önskas.

anette_edited.jpg
Anette Larsson D.O

Jag tog examen vid Stockholm College of Osteopathic Medicine 2014 och har sedan dess arbetat som Osteopat i Stockholm.

 

Varje dag är full av intressanta möten, utmaningar och nya lärdomar. 

Jag är även utbildad Physioscale-coach (steg 1+2) där man använder sig av olika övningar för att bland annat stärka kroppens hållnings-muskulatur. Ett koncept som kompletterar den osteopatiska behandlingen bra.

 

Jag fortbildar mig kontinuerligt både inom osteopati och annat som hjälper mig i min praktik. 

T: 0736-265 124
DSC03546.jpg
Magnus Eriksson D.O

Jag har jobbat som Osteopat sedan 2014 då jag tog min examen via Stockholm College of Osteopatic Medicine.

 

Jag fortbildar mig kontinuerligt dels inom Osteopati men också andningsterapi samt nu senast posturalterapi för att kunna ge patienter övningar att göra själva.

 

Det bästa med att vara osteopat är bredden, jag får träffa personer med olika problem och förutsättningar där vi får hitta en väg mot bättre hälsa tillsammans.

T: 0723-277 278
DSC03540.jpg
Linnea Österberg

Jag är Dipl. PhysioScale Coach & Dipl. OptimumTränare. Utbildad av Rasmus Svärd & Marcus Greus.

Jag har alltid haft en passion för att hjälpa människor till ett bättre välbefinnande, känslan av att vara på rätt plats infann sig redan under min första utbildning till hälsopedagog, och är mitt fortsatta driv till att lära mig mer om människokroppen.

 

Jag vidareutbildar mig kontinuerligt inom Postural träning, startskottet var Optimum-metoden för Marcus Greus med efterföljande kurser via PhysioScale.

T: 0704-192 991
Heli.jpg
Heli Syrjälä

Jag tog min osteopat examen 2018 på Stockholms College of Osteopathic medicine.

Efter grundutbildning har jag fortsatt utbilda mig kontinuerligt. Jag har också praktiserat över 2 år hos en av Sveriges främsta osteopater.

 

Under de åren lärde jag mig verkligen vad Andrew T. Still, osteopatins grundare, menade med en av sina kända ”quoute” om dysfunktionerna i människokroppen; find it, fix it and leave it alone.

T: 0737-071401
bottom of page